la nostra empresa

Ensaimadas MenorcaUbicada a Es Mercadal, un petit poble del centre de l’illa de Menorca,reconegut per la qualitat dels seus dolços. Cinc generacions de mestres artesans, desde 1875, avalen i donen nom a la millor representació dels productes de rebosteria menorquina.

Durant tot aquest temps s’han anat conservant i transmetent de manera ancestral les receptes de pares a fills, sense perdre en cap moment el gust per mantenir la qualitat dels nostres productes.

Productes com els carquinyols, amargos o la pròpia ensaïmada s’han convertit en una referència de sabor i tradició per a la gent que visita Menorca.

Actualment el avanços de la tecnologia ens han permès unir la tradició amb la modernitat per així poder respondre a l’exigència del mercat i juntament amb l’utilització de matèries primeres acuradament sel.leccionades fer dels nostres productes una garantia de qualitat.

L’obertura d’aquesta botiga virtual respòn a la nostra inquietut per poder arribar a vosaltres amb els nostres productes d’una manera segura i ràpida, i així no perdre ni una mica de qualitat i frescor.

Gràcies per la seva visita.