Tots els productesAfegir:
Bossa de Carquinyols de Xocolata amb Avellanes
Preu: €2.39

Pes: 125g

Fets a base de drops de xocolata belga i avellanes de Mallorca. La mescla del fruit sec amb la xocolata li donen un sabor agradable i diferent, ... més infoAfegir:
Bossa de Carquinyols Integrals
Preu: €2.34

Pes: 110g

El·laborats amb sucre de canya integral, farina integral, sèsam i ametlles sel·lecionades, tenen un sabor molt peculiar i a la vegada similar al dels ... més infoAfegir:
Bossa de Pastissets, 6 Unitats
Preu: €1.99

Pes: 200g

Senzills i elegants amb la seva característica forma de flor. Coberts de sucre per damunt, el pastisset simbolitza la rebosteria més tradicional ... més infoAfegir:
Bossa de Torró Cremat, 90gr
Preu: €2.29

Pes: 90g

Una de les especialitats de Cas Sucrer, fets a base d'ametlles torrades i sucre cuita a foc lent, donant com a resultat un caramel exquisit de sabor ... més infoAfegir:
Caixa de Carquinyols Xocolata amb Avellanes
Preu: €4.18

Pes: 150g

Fets a base de drops de xocolata belga i avellanes de Mallorca, la mescla del fruit sec amb la xocolata li donen un sabor agradable i diferent, ... més infoAfegir:
Caixa de Carquinyols d'Ametlla
Preu: €4.02

Pes: 150g

El nostre producte estrella per excel·lència, un autèntic luxe per el paladar. El·laborats a base d'ametlla de Menorca, seguint la recepta ... més infoAfegir:
Caixa de Carquinyols Integrals
Preu: €4.13

Pes: 150g

El·laborats amb sucre de canya integral, farina integral, sèsam i ametlles sel·leccionades, tenen un sabor molt peculiar i a la vegada similar al ... més infoAfegir:
Caixa de Pastissets, 12 Unitats
Preu: €4.79

Pes: 420g

Senzills i elegants amb la seva característica forma de flor. Coberts de sucre per damunt, el pastisset simbolitza la rebosteria més tradicional ... més infoAfegir:
Crespells de Sucre
Preu: €2.90

Pes: 0g

La seva simplicitat juntament amb una textura cruixent i de sabor agradable fan d'aquest producte típic menorquí una pasta senzilla i deliciosa al ... més infoAfegir:
Ensaïmada de Cabell d'àngel
Preu: €12.48

Pes: 750g

L'ensaïmada menorquina és fidel a la recepta més tradicional mediterrànea. Les farcides de cabell d'àngel són les més típiques per l'agradable sabor ... més info